Estalvi energètic en casa del Maresme aïllant amb cel.lulosa

Aïllant tèrmicament amb cel.lulosa podem reduir fins a un 50% el consum d’energia d’una casa. Tenim l’exemple d’una casa a Alella, al Maresme.

En aquest cas hem dut a terme l’aïllament tèrmic majoritàriament desde la cara exterior, excepte en un parell de paraments on hem actuat per l’interior.

Estalvi energetic sense obres en casa del Maresme

 

En el video adjunt podem veure la facilitat amb la que duem a terme l’insuflat de cel.lulosa per tal de millorar l’aïllament tèrmic de la casa.

Imagen de previsualización de YouTube

No haver de fer obres ha facilitat que es pugui dur a terme l’aïllament tèrmic de la vivenda de forma ràpida. En dos dies els paraments exteriors de la vivenda han quedat aillats tèrmicament.

Pendent ha quedat aïllar tèrmicament el sota coberta de la vivenda. En aquest cas la manca d’aïllament tèrmic provoca una pèrdua important de calefacció a l’hivern, mentre que a l’estiu la calor és fa gairebé insoportable.

Si es vol dur a terme aquest aïllament tèrmic ens caldrà crear una estructura de pladur i insuflar cel.lulosa Isofloc. En aquest cas el sota coberta és inclinat i de gran alçada per la qual cosa no es preveu cap problema per poder dur-ho a terme. Les propietats aïllants de la cel.lulosa per protegir la coberta de la calor són extraordinàries i estem segurs que un cop es duguin a terme la familia gaudirà al 100% del confort de la seva casa.

Si vostè vol estalviar el camí més ràpid, efectiu i ecològic és deixar de gastar inútilment en calefacció i aire acondicionat.

Millorar l’eficiència energètica de la seva vivenda és més fàcil del que molta gent es pensa.

A Aislacontrol li preparem la factura perquè pugui pagar l’IVA reduït del 10% i pugui tenir la desgravació fiscal del 20% en la seva pròxima declaració de l’IRPF.

Si vol pot trucar-nos al 93 456 14 53 i li donarem preu d’aïllament tèrmic a l’instant.

Tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Deja un comentario