Aïllament tèrmic i acústic amb cel.lulosa

A Aislacontrol tenim clar que cal un bon aïllament tèrmic i aïllament acústic de les nostres vivendes per reduir significativament la despesa energètica i millorar el confort.

Aïllament termic i acustic amb celulosa

Amb l’aïllament tèrmic de cel.lulosa aconseguim reduïr la despesa energètica fins a un 50%. Les propietats tèrmiques de la cel.lulosa són molt bones contra en fred de l’hivern, i són excepcionals contra la calor de l’estiu.

Amb el sistema d’Aislacontrol podem dur a terme un aïllament tèrmic d’una vivienda en un dia i sense obres.

La cel.lulosa reciclada ens permet oferir un producte totalment ecològic al mateix temps que mantenir un preu d’aïllament tèrmic i acústic molt competitiu. Podem fer l’aïllament tèrmic d’una vivienda per un preu des de 990 euros. Pot veure dos exemples amb preus i estalvis a la pàgina de Aislacontrol.

Per un aïllament tèrmic d’una vivienda convencional podriem tenir el cas següent:

Estalvi energetic aillament termic vivienda

Si vostè necessita estalviar en calefacció o aire condicionat no dubti en trucar-nos al 934561453. Un tècnic l’atendrà i li podrà fer un pressupost orientatiu a l’instant per aïllament tèrmic a Barcelona i a tota Catalunya.

Tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>